Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl 

Spannend, Ontroerend, Grappig of Cultuureducatief.  Voor elke gelegenheid een passend Verhaal

Maak een afspraak

Kinderen

verhalen kinderen

Volwassenen

verhalen volwassen

Ouderen

verhalen ouderen

Specials

verhalen specials


Nieuws

meer nieuws

Huiskamer-voorstelling

Een muziekale theatervoorstelling in uw huiskamer ? Dat kan ! Marjo Dames, verhalenvertelster en Chris Champion ukelelespeler/zanger komen als duo Coyote & Co naar u toe met verhalen en bekende 50-60-er jaren liedjes. Het programma is samen te stellen uit een of meerdere verhalen waar de liedjes doorheen gevlochten zijn. Als er kinderen bij zijn, kan het veelzijdige duo voorafgaand ook nog een korte goochelact vertonen waarbij hulp van de kinderen gewenst is, zodat die alvast tot helden en heldinnen zijn gemaakt.

Feesten thuis

Familie reunies, vriendenclubs, grote verjaardagen. Een huiskamer vol, hapjes, drankjes, praten en weerzien. Om het gedenkwaardig te maken is een sterke gezamelijke beleving een goede start.  Een gezamelijk moment in de vorm van een huiskamervoorstelling ?

Ierse Liefde

Even Voorstellen

Marjo Dames is sinds 1999 professioneel verhalenvertelster met voorstellingen voor groot en klein publiek. Ze reist met verschillende cultuur educatie voorstellingen langs theaters, scholen, festivals en bibliotheken in Nederland en Belgie. Voor volwassenen en voor ouderen heeft ze programma's waarbij ze het vertellen afwisselt met liedjes die ze zelf op accordeon begeleid of die ze samen met Chris Champion als duo Coyote & Co speelt.

 

Chris Champion speelt al vanaf zijn 17e gitaar, zingt covers en schrijft zelf liedjes. Als theatermaker, goochelaar en clown heeft hij een interactie met zijn publiek die je niet vaak aantreft bij muzikanten. Hij heeft zijn voorstellingen in Engeland, waar hij geboren is gespeeld, maar ook in India, Canada, Duitsland en in Nederland.

         Paradijsverhaal              Coyote & Co 1

Het Repertoire

Verhalen over liefde, over dwaasheid en wijsheid, over vrouwen en mannen en een mooi Kerstrepertoire. In overleg kunt u kiezen uit tientallen verhalen met bijbehorende pop-songs.

The Songs onder andere: One for the money - Hound dog - Then I saw het face - All shook up - The du-ran-ran - I can't help falling in love - Then I kissed her.

Praktische informatie

Elke set bestaat uit 30 minuten. Prijs vanaf 1 set € 150,- ex Btw 9% ex reis € 50,- (binnen straal van 10 km va Wichmond geen reiskosten)

contact