Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl 

Spannend, Ontroerend, Grappig of Cultuureducatief.  Voor elke gelegenheid een passend Verhaal

Maak een afspraak

Kinderen

verhalen kinderen

Volwassenen

verhalen volwassen

Ouderen

verhalen ouderen

Specials

verhalen specials


Nieuws

meer nieuws

Familiefeest

Iets speciaals bij uw Familie feest, familie-bijeenkomst of reunie ? Start met een verhaal en zang ! Duo 'Coyote & Co' zijn Marjo Dames en Chris Champion. Marjo Dames vertelt een verhaal van zo'n 20 minuten en Chris Champion zingt daar 'Old-Time-Songs' bij die hij begeleidt op Ukelele. Als er (klein)kinderen bij zijn, kan Chris Champion voorafgaand een goochel-act verzorgen. Hierbij mogen de kinderen hem helpen.

Liefdes verhalen

 

 

 

 

 

 

 

De Verhaal-keuze

Verhalen over ware Liefde, Wijze verhalen om over na te denken, Ontroerende verhalen, Spannende verhalen. De keuze is aan U.

Kerstrepertoire

Voor meer keuze zie Verhalen Volwassenen op deze site.

 

De Liedjes

Heerlijke bekende 50-60-er jaren nummers waarbij u mee kan zingen of neurieen. Chris Champion zingt en speelt ze voor u, Marjo Dames zingt de tweede stem en beiden nodigen ze u van harte uit om mee te zingen met de Beachboys, Elvis-Buddy Holly, The Crystals.

One for the Money- two for the Show

Can't help falling in love

Dream Lover 

Hound Dog

Don't fence me in

Dadoo RunRun

Teenager in Love

Blue Suede Shoes 

I'm a Believer

All shook up

Then I kissed her

Walkin in the rain

Don't be Cruel to a Heart that's true

Raining in my heart

 

Marjo Dames

Marjo Dames is top vertelster met voorstellingen voor jong en oud. Ze speelt solo voorstellingen in theaters voor groot publiek, maar ook op kleinere lokaties zoals huiskamer. Haar verhalen worden ingeleefd, beeldend en met humor gebracht.  Samen met Chris Champion haar (levens) partner brengt ze een afwisselend programma dat in overleg met u op maat gesneden kan worden.

Chris Champion

Chris Champion is een veelzijdig artiest uit Engeland. Hij heeft diverse straat-shows, animaties, circus voorstellingen en diner-shows op zijn naam staan. Met zijn muziek is hij een van de zeldzame artiesten die het publiek er gemakkelijk bij betrekt en erin meeneemt. Een kortere of langere goochel-act vooraf kan in overleg op de situatie worden afgestemd. 

Prijs en technische gegevens

30 minuten vertel-zang-goochel entertainment op een ochtend-middag of avond: € 150,- ex BTW 9% ex reis € 25,- (Overijssel) Overleg over prijs en speeltijd is mogelijk. Langer programma is mogelijk.

De artiesten nemen zelf geluidsapparatuur mee waar in overleg gebruik van gemaakt kan worden. In dat geval rekening houden met opbouwtijd van 45 minuten in de ruimte waar het evenement plaatsvindt.

contact