Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl 

Spannend, Ontroerend, Grappig of Cultuureducatief.  Voor elke gelegenheid een passend Verhaal

Maak een afspraak

Kinderen

verhalen kinderen

Volwassenen

verhalen volwassen

Ouderen

verhalen ouderen

Specials

verhalen specials


Nieuws

meer nieuws

Coyote & Co

Verhalenvertelster Marjo Dames heeft samen met Ukelele speler/zanger Chris Champion als duo 'Coyote & Co' een huiskamer-programma. Verhalen in soorten en maten afgewisseld met bijpassende old-time-songs uit de 50-60-er jaren waarbij u niet stil kunt blijven zitten en haast vanzelf mee gaat zingen. Voor de kinderen in het gezelschap is voorafgaand een korte interactieve goochelshow toe te voegen. Overal inzetbaar: van intieme huiskamers tot grotere feesten.

Ierse Liefde

Reactie na afloop

Het Koning Arthur verhaal verteldop 13-02-2019 bij een Soroptimisten-vergadering: 'Hallo Marjo, Wat was het leuk gisteravond! Mooi verhaal en ik vond de afwisseling van vertellen en liedjes heel vrolijk. Heel gaaf om jullie zo te zien optreden. Iedereen was erg enthousiast!'

Na afloop van 2 voorstellingen op 8-9-2019: Ik heb heel wat voorstellingen gezien omdat ik programmeerde voor een festival in Meppel. Ik zou jullie zo boeken en jullie krijgen een 10 !!

Wie is Wie

Marjo Dames is sinds 1999 full time verhalenvertelster met verhalen voor een brede groep luisteraars. Ze heeft een ruime ervaring op scholen, theaters, kerken, bibliotheken huiskamers en wooncentra. Met haar kinderverhalen en cultuureducatie voorstellingen voor kinderen reist zij door heel Nederland naar basisscholen. Met haar verhalen (en liedjes) voor volwassenen en voor ouderen verovert zij de harten van grotere en kleinere groepen op uiteenlopende locaties. 

Chris Champion speelt vanaf de 70-er jaren gitaar en zingt covers en eigen muziek. Geboren in Engeland op The Isle of Wight kunnen we met zekerheid zeggen dat u een prachtige Engelse vertolking krijgt van de oude pop-songs.  Als clown en straatartiest heeft hij zowel in Europa als in India en Canada op scholen, pleinen, straten, festivals, feesten, beursen en evenementen zijn shows gespeeld. Spelend op de Ukelele zingt hij  van Everly-brothers tot Elvis.

Verhalen en pop-songs

In overleg duurt een programma 30-60-90 minuten.

Afhankelijk van uw wensen kan in overleg een keuze gemaakt worden uit verschillende verhalen van rond de 20 minuten. Samen met de pop-songs komt elke 'set' uit op zo'n 30 minuten. Mix en match in overleg.

Over zelfingenomenheid, Facebook en Selfies: Echo en Narcissus

Echo en narcissus

Thema Liefde met bijbehorende 50-60-er jaren Popsongs: One for the money - two for the show, And then I saw her face, now I'm a believer, I can't help falling in love with you. 

Thema: Zon en Maan: 2 verhalen waarin zon en maan op een bijzondere manier centraal staan. Erg geschikt voor familie-feesten. Natuurlijk mogen daar: 'Blue Moon', 'Bad Moon rising' en 'There comes the Sun' niet ontbreken.

Coyote en Co 2

Thema Kerst: Vadertje Panov, Jantje van de Scholtenhoeve, Kalkoenen, Raaf steelt het Licht, de Kerstvrouw.

Bijbehorende Liedjes: Elvis X-mas songs

Kerstmis

Binnenkort

Thema Wijsheid, Volksverhalen, Spannende Verhalen. 

Voor Sinterklaasfeesten

Coyote en Co heeft een Magic Show die gecombineerd met een Sinterklaasverhaal en Sinterklaasliedjes kan worden ingezet op Sinterklaasfeesten en Bedrijfsfeesten. Voor meer informatie zie: Sinterklaasvoorstelling

Technische informatie

Coyote & Co neemt eigen geluidsversterkings apparatuur mee die desgewenst ingezet kan worden.

Prijsindicatie: Starttarief van € 150,- voor 30 minuten ex BTW 9%, ex reiskosten € 50,- (bij meer dan 10 km buiten Wichmond)

Prijs voor langere optredens in overleg

contact