Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl 

Spannend, Ontroerend, Grappig of Cultuureducatief.  Voor elke gelegenheid een passend Verhaal

Maak een afspraak

Kinderen

verhalen kinderen

Volwassenen

verhalen volwassen

Ouderen

verhalen ouderen

Specials

verhalen specials


Nieuws

meer nieuws

Entertainment voor ouderen Overijssel

Marjo Dames woont in Overijssel, ze is professioneel verhalenvertelster met aansprekende programma's voor ouderen. De verhalen worden afgewisseld met liedjes waarbij ze zichzelf op de accordeon begeleidt. Speciaal voor Overijssel heeft ze een prachtig smokkelverhaal.

Reactie na een vertel-optreden voor het Oranje commitee in Smilde: 'Het was een fijne avond. Je vertelt en zingt zo mooi. Jij creëert een fijn sfeertje.'

Doelgroep

De verhalen en de liedjes zijn af te stemmen op verschillende doelgroepen. Ouderen bijeenkomsten, vrouwen van nu, Anbo middagen krijgen een ander programma dan ouderen met of zonder geheugenklachten in een zorgcentrum. De thema's zijn universeel: liefde, vergissingen, kwajongens-streken, wonderlijke gebeurtenissen.

 

Overijssel

Om entertainment in de eigen regio tegemoet te komen wordt er voor voorstellingen in de provincie Overijssel geen reiskosten gerekend. Voor een prijsindicatie scroll naar de onderkant van www.verhalenvertelster.nl   Ook is het in de regio in overleg mogelijk om een reeks van zeer korte liedjesmiddagen in te boeken voor een gereduceerd tarief.

 

Smokkelverhaal

Overijssel heeft als provincie een lange grens met buurland Duitsland. Lang geleden en tot voor kort, bedreven veel grensbewoners de spannende hobby van het smokkelen. Allerlei goederen waar hoge accijns op betaald moesten worden, gingen op de meest inventieve manieren van het ene land naar het andere. Het Radewijker smokkelverhaal speelt zich af in het kleine dorpje Radewijk. Het verhaal is samengesteld uit verschillende smokkelverhalen zoals die de ronde doen in de grensgebieden en geschreven door artiest en entertainer C. Gurney-Champion. Telkens als het smokkelverhaal wordt verteld in een grensstreek, gaat bij menigeen in het publiek de ogen glimmen en komen in de pauze de eigen smokkelverhalen op tafel.

entertainment ouderen overijssel

Liedjes

Afhankelijk van de doelgroep; ouderen of nog ouder, zonder of met geheugenklachten is er een keuze uit bekende feel-good liedjes. Sammy, Wonderful World, Lili Marleen, Twee Motten, Country Roads, Wordt nooit verliefd. Of een keuze uit het 'Kun je nog zingen, zing dan mee-repertoire': Sarie Mareis, Kom mee naar buiten, Grote stille Heide etc. De entertainster begeleid zichzelf hierbij op de accordeon, zonder dat het instrument de boventoon voert. De verhalenvertelster neemt haar eigen microfoon en geluidsinstallatie mee.

contact