Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl 

Spannend, Ontroerend, Grappig of Cultuureducatief.  Voor elke gelegenheid een passend Verhaal

Maak een afspraak

Kinderen

verhalen kinderen

Volwassenen

verhalen volwassen

Ouderen

verhalen ouderen

Specials

verhalen specials


Nieuws

meer nieuws

Kerstverhalen: Happy X-mas Elvis

December, de maand van de Winterfairs en de Kerstverhalen. Het duo 'Coyote en Co' heeft een Kerstvoorstelling met liedjes en kerstverhalen. 'Happy X-mas Elvis' kan op een podium of als rondwandelende animatie-act op straat.

Verhalenvertelster Marjo Dames werkt samen met Chris Champion als 'Coyote en Co'. Tijdens de wintermaanden brengen zij samen het programma: 'Happy X- mas Elvis'

Winter- en Kerstverhalen

Marjo Dames vertelt korte winterverhalen van 10-15 minuten: bijvoorbeeld 'Raaf steelt' het Licht' - 'Prinses Leonore' - 'Albin en Lila'. De verhalen hebben winterse thema's: licht-vrede-verdraagzaamheid.  In overleg kan ook gekozen worden voor verhalen met een traditioneel Kerst-karakter zoals: 'Vadertje Panov' - 'Jantje van de Scholtenhoeve' - 'Kalkoen met Kerst'

Kerstliedjes van Elvis

De Kerstliedjes die tweestemming met begeleiding van een Ukelele worden gezongen zijn een mix van oude Engelse Carols en Kerst-Popmuziek uit de tijd van Elvis. Onder andere: 'Dreaming of an white X-mas, Blue X-mas, Winterwonderland, Deck the halls with bows of Holly, We wish you an merry X-mas'.

'Happy X-mas Elvis'  kan als podium show worden neergezet maar is ook goed inzetbaar als rondwandelende act op Kerst- en Wintermarkten.

Komende uit de theater- en clowns-hoek is het duo goed in sypathieke interactie met het publiek.

Prijsindikatie:

3-4 x 20 minuten per dagdeel van 4 uur: € 500,- ex reiskosten, ex Btw (vanaf 2019: 9 %)

Meer informatie: info@verhalenvertelster.nl