Marjo Dames is Verhalenvertelster.nl 

Spannend, Ontroerend, Grappig of Cultuureducatief.  Voor elke gelegenheid een passend Verhaal

Maak een afspraak

Kinderen

verhalen kinderen

Volwassenen

verhalen volwassen

Ouderen

verhalen ouderen

Specials

verhalen specials


Nieuws

meer nieuws

Ierse Liefde

De nieuwste voorstelling van Marjo Dames in samenwerking met Chris Champion is in premiere gegaan in Zutphen. Op zondag 20 augustus 2017 vertelde marjo Dames en 4x het prachtige Ierse volksverhaal dat afgewisseld wordt met love-songs uit de 50-60-er jaren. Chris Champion zingt en speelt de Uekelele, Marjo Dames vertelt en zingt de begeleidende partij. 

 

Ierse Liefde

 

In Zutphen vindt al 32 jaar jaar elk jaar eind augustus afwisselend een Vertel-festival of een Song-a-Songwriter-evenement plaats aan boord van de prachtige oude schepen die in de Houthaven liggen. Hulde aan de organisatie !

Reactie van een bezoeker: Jeanette's Heart for Holland: 'ons derde verhaal. Hiervoor moeten we aan boord van een authentiek Brugschip uit 1896! Het was het eerste machine-brugschip in Nederland. Marjo Damen van Sterk-Verhaal en Chris Champion - Englishman Abroad vertellen ons een schitterend Iers volksverhaal. Tussendoor zingen ze bijpassende liedjes. De voorstellingen duren allemaal ongeveer 30 minuten, maar ik heb het gevoel alsof ik naar complete theatervoorstelling ben geweest! Wat een ontzettend leuk festival is dit!'